Skaitmeninis dizainas ir programavimas: įmonė prieš freelancerį
Sparčiai augant laisvai samdomų darbuotojų, siūlančių skaitmeninio dizaino ir programavimo paslaugas, ... Skaityti daugiau →
Siekiant išvengti maisto saugos klaidų ir užtikrinti gaminamos produkcijos kokybę, bendrovėje „Druskininkų Rasa” buvo įdiegta maisto saugos vadybos sistema. Tikimasi, kad ši investicija taps priemone, ne tik kontroliuojančia maisto saugą, bet ir stiprinančia konkurencinį pranašumą.
Sprendimas įdiegti maisto saugos standartą priimtas atsižvelgiant į griežtus įstatymų leidėjų, klientų ir vartotojų reikalavimus užtikrinti nuoseklius ir saugius gamybos procesus. Standartas ISO 22000 leis tiksliau identifikuoti tikrąsias rizikas klientams ir bendrovei, sukurti maisto saugos veiksmingumo gerinimo priemonę, efektyviau vykdyti maisto saugos teisinius reikalavimus.
„Laikomės principo, kad investicijos į kokybę užtikrina veiksmingą bendradarbiavimą su partneriais ir kitomis suinteresuotomis šalimis – realizuojame atsakingą verslą. Sąmoningas rizikos valdymas leidžia išvengti klaidų, nenumatytų kaštų ir garantuoti produkcijos kokybę, vadinasi, ir didinti konkurencinį pranašumą”, – požiūriu į bendrovių sertifikavimą dalinosi vandens gamintojos „Druskininkų Rasa” generalinis direktorius Aurelijus Sinkevičius.
„Druskininkų Rasa” nuolat siekia pateikti ir užtikrinti aukščiausią gaminių kokybę — kiekvienais metais bendrovė tyrimams skiria virš 200 000 Lt. Bendrovė be ISO 22000 sertifikato yra įgijusi ir ISO 9001, padedantį įgyvendinti efektyvesnį valdymą, vidinę įmonės tvarką.
Sparčiai augant laisvai samdomų darbuotojų, siūlančių skaitmeninio dizaino ir programavimo paslaugas, ... Skaityti daugiau →
Maisto pramonės (ypač kepyklų), grūdų ir kitų sandėlių savininkams kenkėjų kontrolės ekspertai ... Skaityti daugiau →
Nauja valdžia savo darbus pradėjo gan sunkiu metu, kai per pasaulį nuvilnijo ekonominė krizė. ... Skaityti daugiau →
nformacinių ir ryšių technologijų (IRT) įmonių grupei „Elsis” priklausanti bendrovė ... Skaityti daugiau →